Tarımsal sulama kanalları temizleniyor

Pazartesi, 13.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarımsal amaçlı kullanılan sulama kanallarının temizliğine başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilimizde tarımsal amaçlı kullanılan sulama kanallarını temizleme çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda Afşin ve Elbistan İlçelerine bağlı kırsal mahallelerde bulunan tarımsal sulama kanalları temizlendi.

Ekipler tarafından Elbistan’da Doğanköy , Büyükyapalak, Kışlaköy, Kalealtı, İğde ve Çalış mahallelerinde Afşin İlçesinde ise Bakraç, Hurman, Kangal, Arıtaş, Emirilyas, Çobanbeyli, Kuşkayası  mahallelerindeki tarımsal sulama kanalları temizlenmiş olup  çalışmalar ilçe genelindeki diğer mahallelerde de devam ediyor.