Doğu Çevre Yolu’nda Çalışma Var

Perşembe, 09.04.2020

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İlçesi Doğu Çevre Yolu’nda kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmaları sebebiyle yolun tek yönlü trafiğe kapatıldığını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İlçesi Doğu Çevre Yolu’nda kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmasının başlatıldığını duyurdu. Bu kapsamda gerekli tedbirlerin alındığı yol 9 - 29 Nisan tarihleri arasında tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Ulaşım Alternatif Güzergahtan

Konu ile ilgili olarak Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Dulkadiroğlu İlçesi Doğu Çevre Yolu (Toyota Toymar Önü) kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarından dolayı 29 Nisan’a kadar tek yönlü olarak trafiğe kapalı olacaktır. Bu süre boyunca ulaşım alternatif güzergahlardan devam edecektir. Sürücülerin bölgedeki trafik işaretleri ve işaretçilere dikkat edilmesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.