Büyükşehir’den Dezenfekte Seferberliği

Salı, 24.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı tedbir amaçlı olarak tüm meydan, cadde ve kaldırımlarda ilaçlama yaparak dezenfekte ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin koronavirüs salgınına karşı tedbir amaçlı dezenfekte çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri Trabzon Caddesi, Yeni Hükümet Caddesi, Azerbaycan Bulvarı ve Zübeyde Hanım Caddesi olmak üzere Müftülük Meydanı’ndan Valilik Kavşağına kadar olan bölgede ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını trafikte aksaklığa meydan vermemek adına günün belirli saatlerinde devam ediyor.

Haber videoları: