Buradasınız

Büyükşehir tedbir amaçlı oturma banklarını kaldırıyor

Pazar, 22.03.2020

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını kapsamında İçişleri Bakanlığı’nca 65 yaş ve üzeri insanlar için uygulanan sokağa çıkma yasağı gereği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerince meydanlar ve parklardaki banklar kaldırıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sokağa Çıkma Evde Kal uygulaması kapsamında meydanlarda ve parklarda bulunan oturma bankları kaldırdı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada meydanlarda ve parklarda oturma bankları söküldü.

Yapılan çalışmaya ilişkin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada“Milli İrade Meydanı başta olmak üzere ilimizde bulunan meydanlarda ve parklarda oturma bankları Fen İşleri ve Zabıtalarımızın desteği ile kaldırıldı.İçişleri Bakanlığımızın aldığı karar doğrultusunda özellikle 65 yaş ve üzeri insanlarımızın evde kalmaları ve çarşıya inenlerin de çok fazla bir arada bulunmalarını önlemek adına bu çalışmayı gerçekleştirdik. Koronavirüs salgınını önlemek adına insanlarımıza evlerinde kalma çağrısında bulunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haber videoları: