KAMEK Kurslarına Ara Verildi

Cuma, 13.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 7 ilçede 52 dalda hizmet veren KAMEK Kurslarına 30 Mart 2020 Pazartesi gününe kadar ara verildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren KAMEK Kurslarına 30 Mart Pazartesi gününe kadar ara verildiği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK) bünyesinde Onikişubat İlçemizde 12, Dulkadiroğlu İlçemizde 22, Türkoğlu İlçemizde 5, Göksun İlçemizde 2, Ekinözü İlçemizde 4, Andırın İlçemizde 4 ve Afşin İlçemizde 3 olmak üzere Halk Eğitim Merkezleri işbirliği ile 7 ilçede 52 dalda devam etmekte olan kurslarımız Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan karar doğrultusunda 30 Mart 2020 Pazartesi gününe kadar tatil edilmiştir. Kursiyerlerimize ilanen duyurulur” denilerek bilgi verildi.