Öğrencilere Motivasyon Semineri

Çarşamba, 11.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sınav öncesi öğrencilere Moral ve Motivasyon Seminerleri’ne başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren halk kütüphanelerinde öğrencilere sınav öncesi Moral ve Motivasyon Seminerleri veriliyor. Büyükşehir Belediyesi halk kütüphanelerine ders çalışmak amacıyla gelen öğrencilere yönelik başlatılan eğitim seminerlerine öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Psikolojik Danışman Ayşen Ergin tarafından üniversite sınavına girecek öğrencilere yönelik yapılan eğitimler “Motivasyonun Parçaları”, “Motivasyonu Azaltan-Arttıran Etkenler”, “Ders Çalışırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir” gibi konulardan oluşmaktadır.

Moral-Motivasyon Seminerleri’nden oldukça memnun kalan öğrenciler, bu seminerlerin düzenlenmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ettiler.