RESLOG Projesi Teknik Çalışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Salı, 28.01.2020

İsveç Yerel Yönetimler ve Bölgeler Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği, Çukurova Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği ortaklığıyla, Yerel Yönetişimde Rezilyans Projesi (RESLOG) kapsamında Belediye Başkanları Göç Platformu’nun ilk toplantısı Aralık ayında Hayrettin GÜNGÖR Başkanlığında Türkiye Belediyeler Birliği hizmet binasında gerçekleştirilmiştir.

RESLOG Projesi kapsamında ulusal düzeyde göç politikalarına yerel yönetimlerin katkısını, görüş ve fikirlerini yansıtmak amacıyla oluşturulan Belediye Başkanları Göç Platformu’nun 2. toplantısının Mart ayında Kahramanmaraş’ta yapılması planlanmaktadır. Yapılacak olan 2. toplantı öncesinde nitel ve nicel veriler ile desteklenmiş, sorunları ve ihtiyaçları açık bir şekilde ortaya koyan bir taslak raporun oluşturulması için bugün Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği’nin organizasyonluğunda 13 Belediyeden proje temsilcilerinin de katılımıyla teknik çalışma toplantısı düzenlendi.