Andırın Mahallelerine Parke

Perşembe, 23.01.2020

Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında il genelinde hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından toplamda 7 bin m2 parke döşemesi olarak planlanan çalışmalar Andırın İlçesi mahallelerinde yapılıyor.

Kabaklar Mahallesine 2 bin m2 parke

Andırın İlçesine bağlı Kabaklar Mahallesinde ekipler belediyenin kendi tesislerinde üretilen kilit parkeleri 2 bin m2 alan üzerinde döşemeye başladı. Mahalle Muhtarı Mahmut Evlice, yolların çamurdan kurtulduğunu ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Darıovası’na 5 bin m2 parke

Andırın ilçesinde çalışmalarına devam eden ekipler Darıovası Mahallesinde 5 bin m2 kilit parke döşemelerine başladı. Mahalle Muhtarı Duran Çınkır, yol sorunlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e ilettiğini belirterek: “Sağolsun Başkanım hemen konu ile ilgilendi ve ekipleri gönderdi. Yollarımıza kilit parke döşemesi başladı. Bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.