Büyükşehir Güreşçileri Milli Takımda

Salı, 21.01.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı’ndan 5 güreşçi, Milli Takım kadrosunda.

Büyükşehir’in genç güreşçileri Avrupa şampiyonası öncesi milli takım kampına davet edildi.

Avrupa şampiyonası öncesi, güreşçiler milli takım hazırlık kampına giriyor. 26 Ocak- 12 Şubat tarihleri arasında Ankara Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi’nde yapılacak olan Serbest Güreş A Milli Takım Avrupa şampiyonası son hazırlık kampında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi güreş takımından Hamza Alaca, Ahmet Taş, Ertuğrul Kahveci, Ömer Faruk Çayır, Nuri Temur olmak üzere 5 güreşçi yer alacak.

Büyükşehir Belediyespor’lu genç güreşçiler Avrupa şampiyonasında ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmak için mücadele edecek.