Büyükşehir, Öğrencileri Kütüphaneye Taşıyor

Pazartesi, 06.01.2020

Büyükşehir Belediyesi her hafta Çarşamba günü, kütüphanelere gitme imkanı olmayan öğrencileri okullarından alarak kütüphaneye götürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, imkanları kısıtlı öğrencileri, okullarından alarak kütüphaneye getiriyor ve orada kitap okumalarını, ayrıca animasyon gösterisi izlemelerini sağlıyor.

Okullarından otobüsle alınan öğrenciler Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi’nde misafir ediliyor. Kütüphaneye getirilen öğrencilere okuma saatinde birbirinden güzel, farklı, renkli ve eğlenceli kitaplar okutuluyor. Daha sonra da “Değerler Eğitimi”ne geçiliyor. Eğitim kapsamında ilim, bilim, astronomi, fen ve matematik alanlarında isim yapmış değerli Türk büyüklerini anlatan animasyon filmler izletiliyor.

Program dahilinde geçen hafta Şehit Fatih Gök İlkokulu misafir edilerek, öğrencilere çeşitli kitaplar okutuldu ve Mimar Sinan’ın anlatıldığı animasyon film izletildi.