Yeni Oyun Grupları Minikleri Bekliyor

Pazartesi, 23.12.2019

Büyükşehir Belediyesi çocukların eğlenceli vakit geçirebilecekleri oyun gruplarının kurulumlarına devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla şehir genelinde sürdürdüğü çalışmalarda çocukları da unutmayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda oyun grupları kurarak çocukların gönlünce eğlenip vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Şekeroba Dedeler Mahallesi ile Arslanbey Mesire Alanında oyun grubu kurulumu gerçekleştirdi. Şekeroba Dedeler Mahallesi parkına salıncak ve kaydırak montajı yapılırken, Arslanbey Mesire Alanı içerisinde yer alan Midilli At Çiftliği’nin bulunduğu alana Büyükşehir Belediyesi atölyesinde üretilen ahşap ağırlıklı oyun gruplarının montajı yapılarak, çocukların hizmetine sunuldu.

Hafta sonu Arslanbey Mesire Alanında vakit geçiren vatandaşlar ise yeni oyun gruplarında oynayan çocuklarının yüzlerindeki gülümsemeye vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür ettiler.

Haber videoları: