Buradasınız

Sakarkaya Grup Yolu Bakıma Alındı

Cuma, 20.12.2019

Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım hizmetleri kapsamında Pazarcık İlçesi Sakarkaya Grup Yolunda bakım çalışmalarına başladı. Öğrencilerin yoğun olarak kullandığı yolda çalışmaların başlaması memnuniyetle karşılandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesi Sakarkaya Grup Yolunda malzemeli bakım çalışmalarına başladı. 19 kilometre uzunluğundaki yolda filler serimi ve sıkıştırma çalışmaları Kısıkobası’na kadar devam edecek.

Muhtar Çetin’den Teşekkür

Sakarkaya Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin çalışmaların başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Sakarkaya Mahallemizden Kısıkoba’mıza kadar olan 19  kilometrelik grup yolumuzda belediye ekipleri bakım çalışmalarına başladı. Asfalt sezonu açıldığında asfaltlaması yapılacak. Bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerimiz Memnun

Sakarkaya İlk ve Ortaokulu Müdür Vekili Özcan Barutçu ise yaptığı açıklamada: “Okulumuza civar mahallelerimizden gelen öğrencilerimiz özellikle kış aylarında çok zorlanıyorlardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ün bu yolun bakıma alınması için verdiği talimat en çok öğrencilerimizi sevindirdi. Artık onlar da kış şartlarında okula daha rahat bir şekilde gelebilecekler. Öğrencilerimiz adına Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.