Gafarlı’da Sorunlu Yol Düzeltiliyor

Cuma, 20.12.2019

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İlçesi Gafarlı Mahallesi’ne ulaşım sağlayan güzergahın sorunlu olan bölgesinde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım hizmetleri kapsamında Dulkadiroğlu İlçesi Gafarlı Mahallesi yolunun sorunlu olan bölgesinde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Sık Sık Kaza Oluyordu

Gafarlı Mahallesi Muhtarı Adem Sarı, söz konusu bölgede sık sık trafik kazaları yaşandığına dikkat çekerek: “Mahallemizin giriş bölümünde yolun dar ve keskin bir virajla ayrılmasından dolayı sık sık kazalar meydana geliyordu. Mahalle sakinlerimizle birlikte durumu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ilettik. Sağ olsun Başkan Bey sorunun derhal çözülmesi için talimat verdi. Şu anda ekipler canla başla çalışmaktalar. Yaklaşık 300 metrelik bir mesafede yolumuzu genişletiyorlar. Bundan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.