Buradasınız

Karla Mücadele İçin Toplandılar

Çarşamba, 27.11.2019

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı karla mücadele için toplanarak çalışma prensiplerini belirlediler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış aylarının başlaması üzerine kendi bünyesinde yaptığı toplantı ile çalışma prensiplerini belirlediler.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Fatih Yoldaş başkanlığında yapılan toplantıda karla mücadele ekiplerinin konuşlanmasından, kimin nerede görev yapacağına varıncaya kadar çalışma prensipleri belirlendi.

Ekiplerimiz Mücadeleye Hazır

Fen İşleri Dairesi Başkanı Yoldaş konu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede: “Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde karla mücadele kapsamında daha öncesinden yaptığımız görevlendirme ve çalışma prensiplerini bir kez daha gözden geçirdik. İlimiz genelinde sürdürülecek mücadele kapsamında ekiplerimiz 7/24 çalışma esasına göre görevlerinin başında olacaklar” ifadelerini kullandı.

Sürücülerimiz Dikkatli Olsunlar

Daire Başkanı Yoldaş, kış aylarında yollarda yaşanması muhtemel don ve buzlanma olaylarına karşı sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğine işaret ederek: “Sürücülerimiz kış şartlarında araçlarında kış lastiği takmaları durumunda olası bir olumsuzluk yaşamayacaklardır. Yollarda meydana gelen kar yağışı ve buzlanmaya karşı ekiplerimizin en çok zorlandığı kayan araçlar yüzünden mücadelede sıkıntılar yaşanmaktadır” diye konuşarak araç sürücülerinin dikkatli davranmaları gerektiğini söyledi.