Buradasınız

Başkan Güngör Gazetecilerle Buluştu

Cuma, 22.11.2019

Başkan Güngör, şehirde faaliyet gösteren gazeteci cemiyetleri internet sitesi yöneticileriyle bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Anadolu Basın Yayın Birliği ve Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti üyesi internet sitesi yöneticileriyle bir araya geldi. Çınaraltı Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Güngör’ün yanı sıra, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu, Anadolu Basın Yayın Birliği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Ebru Sema Akkurt ile basın temsilcileri katıldı.

Tasarruf Sağlandı

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Teşkilat yapımızda bir düzenleme gerçekleştirdik. Birimler arası koordinasyonu daha da güçlendirecek yeni sistemle aynı zamanda önemli ölçüde tasarruf da sağlamış olduk. Hizmet aracı ihtiyaç analizini yaptık ve havuz sistemine geçtik. Bu çalışmamızla da önemli ölçüde kaynak tasarrufu sağlamış olduk” dedi.

Tekke Kentsel Dönüşüm

Yeni dönem projeleri ile ilgili de müjdeleri paylaşan Başkan Güngör, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a şehrimize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tekke’de dönüşüme TOKİ eliyle başlıyoruz. Önsen Köprüsü projesini hayata geçiriyoruz. Kapalı Çarşı’mızda cephe iyileştirme çalışmasını hayat geçiriyoruz. Şehrimizin girişinde yer alan Kılavuzlu’ya millet bahçesi inşa ediyoruz. Projelerin süreçlerini takip ediyoruz.”

Tarihi Maraş Kalesi

“Tarihi Maraş Kalesi’nde çevre düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah yılbaşına kadar tarihi kalemizi hemşerilerimizin ziyaretine açmış olacağız. Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan yolda asfalt çalışmaları gerçekleştirdik. Ulaşımı rahatlattık. Bölgedeki yeme içme tesislerini disipline ediyoruz. Bölgeye yeni satış evleri inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.