Buradasınız

Öğrenci ve Veli Seminerlerine Yoğun İlgi

Perşembe, 14.11.2019

Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği öğrenci ve veli seminerleri yoğun katılımla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan öğrenci ve veli eğitimleri aralıksız devam ediyor. Kadın ve Aile Şube Müdürlüğüne bağlı alanında uzman psikolog ve danışmanlar tarafından kırsal mahallelerde gerçekleştirilen eğitimlere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Pazarcık ilçesinde yaklaşık 700 veli ve öğrenciye ulaşıldığı belirtildi.

Eğitimler Devam Edecek

Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu, “Şehir genelinde, özellikle kırsal mahallelerimizde öğrenci ve velilerimize yönelik sürdürdüğümüz eğitim seminerlerine gerek öğrencilerimizin gerekse velilerimizin ilgisi yoğun oluyor. Pazarcık ilçemizde öğrencilere yönelik; Sınav Kaygısı ve Motivasyon, Öfke Kontrolü ve Şiddeti Önleme; velilerimize ise; Okul Başarısında Ailenin Rolü, Okul Öncesi Eğitimin Önemi, Aile İçi İletişim gibi konularda eğitimlerimizi verdik. Kasım ayında başlayan eğitim seminerlerimizde yaklaşık 700 öğrenci ve veliye ulaştık. İlçelerimizde, yoğun bir şekilde seminerlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.