Topbaş’tan Hayırlı Olsun Ziyareti

Salı, 12.11.2019

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş ile bir araya gelen Başkan Güngör, “Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı döneminde genel sekreterlik görevini yürüttüğüm, önceki dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’a ziyareti dolayısıyla çok teşekkür ediyorum” dedi. Topbaş, Güngör’e başarı dileklerini iletti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ı makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Güngör’e başarı dileklerini ileten Topbaş, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör ile uzun bir mesai süremiz oldu. Rabbim kolaylıklar versin. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Güngör’den Topbaş’a Teşekkür

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı döneminde genel sekreterlik görevini yürüttüğüm, önceki dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’a ziyareti dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Sayın Topbaş’ı şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” ifadelerini kullandı.