Buradasınız

Çarşı Pazarda Şenlik Var!

Pazartesi, 11.11.2019

Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve STK’lar işbirliği ile gerçekleştirilen‘Çarşı Pazar Şenliği’ başladı. Başkan Güngör, “Ticaret ve Sanayi Odamız öncülüğünde ‘Çarşı Pazarda Şenlik Var’ sloganıyla gerçekleştirilen bu etkinliğin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Şehrin tüm paydaşları olarak esnafımıza destek veriyoruz, esnafımızın yanındayız” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve STK’lar işbirliği ile gerçekleştirilen Çarşı Pazar Şenliği başladı. Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış programına Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra, Vali Vahdettin Özkan, Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve İmran Kılıç, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Esnaf Ziyaret Edildi

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun’un ‘Çarşı Pazar Şenliği’ hakkında bilgiler paylaştı. Zabun’un konuşmasının ardından Ahilik duası yapıldı ve etkinliğe start verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör beraberinde Vali Özkan, Milletvekilleri Özdemir ve Kılıç ile vatandaşlara şenliğin hediye çeklerini dağıttı. Esnaflarla da sohbet eden Başkan Güngör, hayırlı işler diledi.

Esnafımızın Yanındayız

Başkan Güngör, “Ticaret ve Sanayi Odamız öncülüğünde ‘Çarşı Pazarda Şenlik Var’ sloganıyla gerçekleştirilen bu etkinliğin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Şehrin tüm paydaşları olarak esnafımıza destek veriyoruz, esnafımızın yanındayız. Esnafımıza destek olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu tür etkinliklerde çarşımız daha da hareketlenir. Bu etkinliğin düzenlenmesinde başta Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

17 Kasım’a Kadar Devam Edecek

Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda, MÜSİAD, TÜMSİAD ve KMESOB üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen şenlikte 46 sektör yer alıyor. 17 Kasım’akadar devam edecek etkinlik boyunca esnaflar satışını gerçekleştirdikleri ürünlerde yüzde 46’ya varan indirimler yapacak. Şenliğe, şehir merkezi ve ilçelerde ‘Çarşı Pazarda Şenlik Var’ afişinin asılı olduğu tüm dükkanlar katılıyor.