Buradasınız

Okullar Büyükşehirle Güzelleşiyor

Cuma, 01.11.2019

Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Anadolu Lisesi’nde çevre düzenleme çalışması başlattı. Okul Müdürü Mehtap Süt, Başkan Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda gelen talepler doğrultusunda eğitim alanlarında gerçekleştirilen düzenlemelere bir yenisi daha eklendi. Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Anadolu Lisesi’nin bahçesinde çevre düzenleme çalışması başlattı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen iş kapsamında okul bahçesine 5 bin metrekare parke döşenecek.

Okul Müdüründen Teşekkür

Gerçekleştirilen çalışmadan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Okul Müdürü Mehtap Süt, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti. Mehtap Süt, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör beye okulumuza gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Okul bahçemize kilit parke taşı döşeniyor. Bu çalışmadan öğrencilerimiz de çok mutlu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.