Buradasınız

‘Hissederek ve İnanarak Yazın’

Cumartesi, 26.10.2019

Şair ve Yazar Nurullah Genç,  Şair Niyazi Gedik ile birlikte gerçekleştirdiği Sanat ve Hayat konulu şiir sohbetinde şair adaylarına;“Hissederek yazın. İnanarak yazın” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap ve Kültür Fuarı tüm hızıyla devam ediyor. KAFUM fuar alanındaki yazar okur buluşmalarının yanı sıra kültür merkezlerinde de panel ve söyleşiler devam ediyor. Fuar etkinlikleri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Şair Yazar Nurullah Genç ve Şair Niyazi Gedik’in katılımıyla ‘Sanat ve Hayat’ şiir ve söyleşi programı gerçekleştirildi.

Sanat ve Hayat

Programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, Kültür ve Turizm Şube Müdürü Mustafa Semerci ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gedik ve Genç Şiirlerini Seslendirdi

Niyazi Gedik ve Nurullah Genç’in şiirlerini de seslendirdikleri programı oldukça coşkulu geçti. Şair Genç: “Eğer şiir,makale, hikaye ne yazmak istiyorsanız onu yazın, ama inandığınız bir dava uğruna yazın. Hissederek yazmalıyız. İnanarak yazmalıyız. Untmayın ki bu yazdıklarınız afaki olmayacak mutlak surette yazdıklarımızdan da sorumlu olacağız” ifadelerini kullandı.