Şehrin Doğal Güzellikleri Arasında Yürüdüler

Cuma, 11.10.2019

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan kadınlar, etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kültür ve sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından kadınlara yönelik yürüyüş etkinliği düzenlendi. ‘Yaşamınıza Hareket Katın Sağlığa Adım Atın’ sloganıyla Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda kadın katıldı. Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’ne kadar uzanan parkur boyunca etkinliğe katılan kadınlar, şehrin doğal güzellikleri arasında keyifli bir gün geçirdi. Düzenlenen programdan çok memnun kaldıklarını belirten sporseverler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.