Buradasınız

Milletimizin Duası Mehmetçikle

Perşembe, 10.10.2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Güngör, “Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinledik. Toplantımız milletimiz için hayırlı olsun. Barış Pınarı Harekatı’na Katılan Mehmetçiğimize dua ediyoruz. Milletimizin duası Mehmetçiğimizle” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 132. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Güngör, beraberinde İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ile yer aldı.

 

109 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı’nın son durumu ile ilgili bilgilendirme de yaptı. Erdoğan, harekat kapsamında 109 teröristin etkisiz hale getirildiğini ifade etti. Başkan Erdoğan, “Türkiye'nin yaptığı diğer operasyonlar gibi Barış Pınarı'nın da amacı Suriye'nin toprak bütünlüğüve siyasi birliğine katkıda bulunmaktır. Suriye topraklarının dörtte biri PKK/YPG terör örgütünün işgali altındayken bu ülkenin ne toprak bütünlüğünden ne de siyasi birliğinden söz edilemeyeceği açıktır” ifadelerini kullandı.

 

Barış Pınarı Harekatı

Gerçekleştirilen toplantının hayırlara vesile olmasını temenni eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinledik. Vatanımız ve milletimizin huzur ve güvenliği için Barış Pınarı Harekatı’na katılan tüm Mehmetçiğimize muvaffakiyetler diliyorum. Mehmetçiğimize dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcı olsun” ifadelerini kullandı.