Büyüknacar Grup Yolu Tamamlanıyor

Pazar, 06.10.2019

Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık Büyüknacar grup yolundaki asfalt çalışmalarında sona yaklaştı. 17 kilometrelik güzergahın 12 kilometresinin sathi kaplaması tamamlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde asfalt, bakım ve onarım çalışmalarını artırarak sürdürüyor. Bu kapsamda Pazarcık ilçesinin önemli grup yollarından biri olan Büyüknacar’da başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada büyük bir hızla arterin asfaltlandığı belirtildi.

12 Kilometre Tamam

Yapılan açıklamada, “Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Pazarcık Büyüknacar grup yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Bölgedeki birçok mahalleye ulaşım sağlayan 17 kilometrelik arterde sathi kaplama çalışmaları sürüyor. Grup yolunun 12 kilometresinin asfaltı tamamlandı. Kalan 5 kilometrelik güzergah da kısa süre içerisinde asfaltlanacak” ifadeleri kullanıldı.