16 Kilometrelik Grup Yolu Asfaltlanıyor

Cuma, 20.09.2019

Büyükşehir Belediyesi Göksun Büyükçamurlu ile Andırın Geben mahallelerini birbirine bağlayan 16 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi devam eden yol çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Göksun Büyükçamurlu Mahallesi ile Andırın Geben Mahallesini birbirine bağlayan 16 kilometrelik grup yolunda çalışmalara başladı. Bir yandan güzergahın dolgusu yapılırken çalışmaların tamamlandığı arterler yine ekipler tarafından asfaltlanıyor.

Yoğun Bir Çalışma Var

Başlatılan çalışmalarla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Göksun Büyükçamurlu Mahallesi’nden başlamak üzere Meryemçil Mahallesi’nden geçerek Andırın Geben Mahallesine bağlanan 16 kilometrelik grup yolunda çalışmalarımız başladı. Bir taraftan ekiplerimiz dolgu serim ve sıkıştırma çalışmaları yaparken, diğer taraftan da sathi kaplama için astar atımı devam ediyor” ifadelerine yer verildi.