Büyükşehir Afşin’de Çalışıyor

Pazar, 01.09.2019

Büyükşehir Belediyesi Afşin Sevin bölgesi grup yollarında 13 bin metrelik sathi kaplama çalışması başlattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde asfalt ve yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler koordineli bir şekilde mahallelerin eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir çalışma da Afşin Sevin bölgesi grup yollarındabaşlatıldı.

Başkan Müjdeledi Çalışma Başladı

Geçtiğimiz hafta Afşin’de muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, asfalt çalışmalarının başlayacağını müjdelemişti ve bölgede çalışmalar başladı. Sevin bölgesi grup yollarından oluşan 13 kilometre uzunluğundaki arter sathi kaplanıyor. Konu ile ilgili olarak Fen İşleri’nden yapılan açıklamada bölgede çalışmaların devam edeceği belirtildi.