Buradasınız

Pazarcık Pazar Alanı ve Okul Yolu Yenileniyor

Çarşamba, 28.08.2019

Büyükşehir Belediyesi Pazarcık Menderes Mahallesi Kapalı Pazar Alanı ve Meslek Yüksek Okulu yolunda parke döşeme çalışması başlattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol bakım, onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçelerden gelen talep doğrultusunda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı üretim tesislerinde üretilen parke taşları, Büyükşehir personeli eliyle yollara döşeniyor. Bu kapsamda ekipler Pazarcık İlçesi Menderes Mahallesi Kapalı Pazar Alanı ve Meslek Yüksek Okulu yolunda düzenleme ve taş döşeme çalışmalarına başladı. Konu ile ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada toplam 4 bin metrekarelik taş döşeneceği, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Başkan Yılmazcan’dan Teşekkür

Başlatılan çalışmadan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, ‘Büyükşehir’e bağlı ekiplerimiz Menderes Mahallemizde parke döşeme çalışmalarına başladı. Kapalı Pazar Alanı ve Meslek Yüksek Okulumuzun yolu yeni yüzüne kavuşacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e ilçemize destekleri ve gerçekleştirdiği çalışma için teşekkür ediyorum’ diye konuştu.