BÜYÜKŞEHİR DEMİRCİLİK YOLUNDA

Pazartesi, 25.06.2018

Yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan ilçesinde çalışmalara devam ediyor.

ABDÜLHAMİDHAN KAVŞAĞI’NA DEV LALE FİGÜRÜ

Pazartesi, 25.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda hizmete sunduğu Abdulhamidhan Kavşağı’nın üzerine dev lale kaidesi yerleştirdi.

Trafik yoğunluğunun önemli ölçüde azaltıldığı Abdulhamidhan Tünel Kavşak üzerindeki akıllı kavşağa yerleştirilen kaide şehrin görüntüsüne ayrı bir değer katıyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAVŞUT GRUP YOLUNDA

Cuma, 22.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında grup yolarlında çalışmalarına devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ GIDA İHTİSAS OSB İÇİN TOPLANDILAR

Cuma, 22.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Türkoğlu ilçesine yapacağı Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için yer seçimi komisyonu toplandı.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN TEŞEKKÜR

Cuma, 22.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine yönelik büyük katılımdan dolayı tüm Kahramanmaraş halkına teşekkür etti.

AĞABEYLİ’DE PARKE ÇALIŞMASI

Çarşamba, 20.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında bir taraftan yeni yollar açarken, diğer taraftan da mevcut yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİ SAYISI AÇIKLANDI

Çarşamba, 20.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 15.’sini düzenlediği Yaz Spor Okulları’nda öğrenci kayıt sayıları açıklandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9 Mayıs 8 Haziran dönemlerinde kayıt yaptırılan yaz spor okullarına 11 bin öğrenci kayıt yaptırdı.

GÖNÜL GÖZLERİYLE GÖRÜYORLAR

Çarşamba, 20.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iki görme engelli çiftin mutluluğuna ev sahipliği yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü kursiyerlerinden görme engelli Nazım Kürtül ile yine görme engelli Esra Andiç’in nikahları kıyıldı.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN GÖKSUN ZİYARETİ

Çarşamba, 20.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Göksun İlçesinde sanayi sitesinde esnafları ziyaret etti.

KÖPRÜLÜ KAVŞAK GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Salı, 19.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehrin çehresinin değişimi ve güzelleşmesi adına çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü önündeki köprülü kavşakta peyzaj ve süsleme çalışmalarını tamamladı.