BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Salı, 26.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince çevre düzenleme bakım ve onarım çalışmaları yürütülüyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN SU JETİ YARIŞMASI

Salı, 26.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak.

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışı, Kahramanmaraş’ta 30 Eylül -01 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

KAMEK KURSLARINDA KAYITLAR UZATILDI

Salı, 26.09.2017

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları halka hizmet vermeye devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’İN HALI SAHA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Salı, 26.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi insanlarımıza spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MARAŞ SUMAK EKŞİ AKITI’NA YOĞUN İLGİ

Salı, 26.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında yapılan Yöresel Yemek Yarışması’nda Maraş Sumak Ekşi Akıtı ve Ekşi Akıtı’nın da tanıtımı yapılarak Ekşili Çorba ikramı yapıldı.

BAŞKAN ERKOÇ: “KAHRAMANMARAŞ TÜRKİYE’NİN KURULUŞ RUHUDUR”

Pazartesi, 25.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İl Mili Eğitim Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Protokolü (KADEP) imzaladı.

DONDURMA FESTİVALİ KONSERLE SONA ERDİ

Pazar, 24.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Alpedo, Akdo, Karpedo, Marasta ve Marfedo Dondurma firmalarının katkılarıyla bu yıl ilk defa düzenlenen 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali’nin son gününde Murat Boz konseri düzenlendi.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN VATANDAŞA DONDURMA İKRAMI

Pazar, 24.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, tezgah başına geçerek hem dondurma kaşıkladı hem de vatandaşlara dondurma ikram etti.

YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI SONUÇLANDI

Pazar, 24.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Yöresel Yemek Yarışması sonuçlandı.

27. GELENEKSEL KARAKUCAK GÜREŞ FESTİVALİ YAPILDI

Pazar, 24.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 27.’si gerçekleştirilen Geleneksel Karakucak Güreş Festivali yapıldı.

Batıpark Güreş Çim Sahada yapılan güreşlere 30 şehirden 40 kulüpten 525 güreşçi katıldı.