Buradasınız

Haberler

Başkan Görgel: “Tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü Tebrik Ediyorum”

Pazar, 12.05.2024

Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programda şehit ve gazi anneleriyle bir araya gelen Başkan Görgel, “Sizler, aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Şehitlerimizin emaneti daima baş tacımız. Başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Büyükşehir’in Anneler Günü Atölyesi Büyük Beğeni Topladı

Pazar, 12.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla Piazza AVM’de Ebru Sanatı Tekniği ve Seramik Boyama atölyeleri düzenledi. Etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirten katılımcılar, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Başkan Görgel, Genel Başkan Yardımcısı Kaya’yı Ağırladı

Cumartesi, 11.05.2024

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’yı misafir eden Başkan Görgel, “Deprem sürecinde olduğu gibi daha sonrasında da hep yanımızda olan, desteğini eksik etmeyen Sayın Genel Başkan Yardımcımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Başkan Görgel, Depremde Ailesini Kaybeden Çocuklarla Bir Araya Geldi

Cumartesi, 11.05.2024

6 Şubat depremlerinde ailesini kaybeden çocukları ziyaret eden Başkan Görgel, “Asrın felaketinde ailesini kaybeden yavrularımıza kol kanat geren kıymetli aile büyüklerine şükranlarımızı sunuyoruz. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Pazar Günü 5 İlçede Sağanak Yağış Uyarısı!

Cumartesi, 11.05.2024

Büyükşehir Belediyesi AKOM, 12 Mayıs Pazar günü Afşin, Andırın, Göksun, Onikişubat ve Türkoğlu’nda sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Kaya ve Görgel, Depremde Evladını Kaybeden Annelerle Bir Araya Geldi

Cumartesi, 11.05.2024

6 Şubat depremlerinde evlatlarını kaybeden annelerle bir araya gelen Başkan Görgel, “Birbirimize omuz vererek acılarımızı hafifletmeye çalışıyoruz. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir Kahramanmaraş İnşa Ediyoruz”

Cumartesi, 11.05.2024

Engelliler Haftası dolayısıyla Şairler Tepesi’nde düzenlenen programda özel gereksinimli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Görgel, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizde engelli kardeşlerimize yönelik çok ciddi adımlar atıldı. Yerel yönetimler olarak bizler de tüm projelerimizde engellilerimizi önceliyoruz. Yeni Kahramanmaraş’ı engelli kardeşlerimiz için çok daha yaşanabilir bir şekilde inşa ediyoruz” dedi.

Başkan Görgel: “Yılmazcan Ailesine Sabır Diliyoruz”

Cuma, 10.05.2024

Önceki dönem Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’ın ağabeyi Mustafa Yılmazcan’ın cenaze törenine katılan Başkan Görgel, “Mustafa ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum” dedi.

Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliklerinin Açılışı Renkli Anlara Sahne Oldu

Cuma, 10.05.2024

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Engelliler Haftası farkındalık etkinliklerinin açılışı gerçekleştirildi. NFK Kültür Merkezi önünde düzenlenen programda özel gereksinimli çocuklar sahneledikleri şiir ve şarkı dinletisiyle katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Başkan Görgel: “Tarihi Yapılarımızın Restorasyonu Hızlanıyor”

Cuma, 10.05.2024

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile şehirdeki tarihi mekânlarda incelemelerde bulunan Başkan Görgel, “Kapalı Çarşı, Kale, Taşhan, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi, camilerimiz ve konaklarımızı bakanlığımız iş birliğiyle tarihi dokularını muhafaza ederek tekrar ayağa kaldıracağız. Ayrıca Bakanlığımız tarafından şehrimize yeni kütüphaneler de kazandırılacak” dedi.

Sayfalar