Buradasınız

Haberler

Görgel: “Meclis Toplantıları ve İhaleler Canlı Yayınlanacak”

Çarşamba, 08.05.2024

Büyükşehir Belediyesinde meclis toplantıları ve ihalelerin canlı yayınlanacağını belirten Başkan Görgel, “Büyükşehir Belediyemiz ve vatandaşlarımız arasındaki iletişimi artırmak için meclis toplantılarımızı ve ihaleleri canlı yayınlama kararı aldık. Kahramanmaraş’ımızı açık ve şeffaf bir şekilde yönetmek istiyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Görgel: “Kuzey İlçelerimizin Katı Atık Sorununu Çözüme Kavuşturuyoruz”

Çarşamba, 08.05.2024

Kuzey ilçelerinde hayata geçirilecek Entegre Katı Atık Tesisi projesinde imzalar atıldı. Başkan Görgel, “Kuzey ilçelerimizde evsel atıkların depolanması ve geri dönüşümüyle alakalı uzun süredir sorunlar vardı. İnşallah bu projemizle katı atık sorununu çözecek ve vahşi depolamaya son vermiş olacağız. %95 hibe ile hayata geçireceğimiz bu projenin maliyeti 635 Milyon TL. İnşallah 2025’in Kasım ayında tamamlanarak hizmete alınacak. Afşin, Ekinözü, Elbistan, Göksun ve Nurhak ilçelerimize, şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Görgel: “Bu Yıl 650 Milyon TL’lik Ulaşım Yatırımı Yapıyoruz”

Çarşamba, 08.05.2024

Onikişubat Önsen bölgesinde kalıcı konutlara ve inşa edilecek şehir hastanesine ulaşım sağlayacak yeni güzergâhta yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Görgel, “2 bulvar ve bağlantı yollarında çalışmalarımız sürüyor. Toplam 2 kilometrelik bir çalışma. Bulvarlarımızın genişliği 35 metre. Bu yatırımımızın toplam maliyeti 20 Milyon TL.  Bu yıl ilçelerimizde toplam 150 kilometre asfalt ve sathi kaplama ile 200 bin ton yama çalışması yapacağız. 2024 yılında şehrimizde toplam 650 Milyon TL’lik yol yatırımı kazandıracağız” dedi. Başkan Görgel konuşmasının devamında Dulkadiroğlu’ndaki asfalt çalışmalarının 14 Mayıs’tan itibaren yoğunlaşacağını belirtti.

Minik İtfaiyeciler Üniformalarını Giydi

Çarşamba, 08.05.2024

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Binevler Anaokulu ve Kavlaklı Hasan Gökçe Ortaokulu öğrencilerini misafir etti. Üniformalarını giyen minik itfaiyeciler, mesleğe dair bilgiler edindi.

“Azerbaycan Mahallesi 2025 Şubat’ta Tamamlanıyor”

Salı, 07.05.2024

Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile Azerbaycan Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Görgel, “Kardeş ülkemiz Azerbaycan, depremin ilk anlarından itibaren hep yanımızda oldu. Tüm Azerbaycan halkına çok teşekkür ediyoruz. Aramızdaki kardeşlik bağını çok daha güçlendirdik” dedi.

Büyükşehir, İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yaya Trafiğini İyileştiriyor

Salı, 07.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın en işlek arterlerinden İsmet Karaokur Bulvarı’nda başlattığı yürüyüş yolu imalatlarını sürdürüyor. Çalışmalar bölge esnafının da beğenisini kazandı.

Pazarcık’ın 300 Milyon TL’lik İçmesuyu Projesi Hızla Yükseliyor

Pazartesi, 06.05.2024

Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık ilçesinde başlatılan Düzbağ hattı içmesuyu projesinde önemli aşama kat edildi. Başkan Görgel, “Pazarcık ilçemize 12 kilometre isale hattı, içmesuyu arıtma tesisi ve depolar inşa ediyoruz. 300 Milyon TL’lik yatırımımızda şu an tamamlanma %50 seviyelerine geldi. İnşallah bu yatırımımızı hızlıca tamamlayarak Pazarcık ilçemizin içmesuyu sorununa kalıcı çözüm getirmiş olacağız” dedi.

Büyükşehir, Afşin ve Elbistan’da da Ulaşımı İyileştiriyor

Pazartesi, 06.05.2024

Büyükşehir Belediyesi; Afşin’de Atatürk Caddesi, Elbistan’da ise Gariplik Caddesi’nde deforme olan kısımları sıcak asfaltla tamir ederek arterlerin ulaşım standardını iyileştirdi.

Büyükşehir, Trafikte Güvenlik İçin Sahada

Pazartesi, 06.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerde trafikte yaya ve sürücü güvenliğini sağlamak için trafik işaret ve işaretçileri ile sinyalizasyon sistemlerinin bakım ve onarımını kesintisiz sürdürüyor.

Çocuklar “Kömür Adam” Gösterisini Çok Sevdi

Cumartesi, 04.05.2024

Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle NFK Kültür Merkezi’nde “Kömür Adam” adlı çocuk tiyatrosu düzenlendi. Çocukların büyük bir ilgi ve keyifle takip ettiği gösteri, ebeveynlerin de beğenisini kazandı.

Sayfalar