GÜNEY ÇEVRE YOLU 40 GÜN KAPANIYOR

Cuma, 24.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Güney Çevre You’nda devam eden Ağcalı Kavşak çalışmalarından dolayı bu güzergahın 40 gün boyunca trafiğe kapatılacağını duyurdu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRETMENLERE FİDAN

Cuma, 24.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Kahramanmaraş’ta görev yapan tüm öğretmenler anısına fidan dikti.

AİLE DANIŞMA MERKEZLERİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Cuma, 24.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Aile Danışma Merkezleri 24 Kasım Öğretmenler Günü okulları gezerek ziyaretler gerçekleştirdiler.

TELLERE SIKIŞAN HAYVANIN İMDADINA BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ YETİŞTİ

Cuma, 24.11.2017

Yangın başta olmak üzere, sıkışmalı trafik kazaları, boğulma vakaları ve tüm kurtarma olayları başta olmak üzere günlük hayatımızın pek çok alanında gördüğümüz itfaiye, kurtarılmayı bekleyen hayvanların da en büyük dostu oldu.

DADAĞLI GRUP YOLU ASFALTA HAZIR

Cuma, 24.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

DSİ'DEN BÜYÜKŞEHİR'E ZİYARET

Perşembe, 23.11.2017

Devlet Su İşleri 20. Bölge Müdürü Sadullah Seven, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret etti.

BİR MİLLETE ŞEKİL VEREN ÖĞRETMENLERİMİZDİR

Perşembe, 23.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

ENGELLİLERLE İLETİŞİMDE HEDEF 16 BİN ÖĞRENCİ

Perşembe, 23.11.2017

Engelsiz bir Kahramanmaraş için Farkındalık ve Engellilerle iletişim Projesi kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü okullarda Engelli Farkındalığı ve Engellilerle İletişim konusunda adeta seferberlik başlattı.

YILDIZEVLER TOPLU KONUT KUR’ALARI ÇEKİLDİ

Çarşamba, 22.11.2017

Yıldızevler Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından yapılacak olan Yıldızevler Toplu Konutları için kur’a çekimi yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR PAZARCIK GRUP YOLLARINDA

Çarşamba, 22.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.