Şair Mortaş, 23 Mayıs’ta Okurlarla Buluşacak

Salı, 21.05.2024

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Şair – Yazar Yasin Mortaş olacak. 23 Mayıs Perşembe günü NFK Halk Kütüphanesi’nde düzenlenecek söyleşi saat 14.00’da başlayacak.

Başkan Görgel: “Dulkadiroğlu’nda Yol Yenilemelerimiz Devam Ediyor”

Pazartesi, 20.05.2024

Dulkadiroğlu Vezir Hoca Bulvarı’nda yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Görgel, “Dulkadiroğlu ilçemizde; Vezir Hoca Bulvarı, Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi ve muhtelif arterlerde 20 kilometrelik güzergahın ulaşımını iyileştiriyoruz. Ayrıca ilçemizde 20 bin metrekare kilit parke çalışmamız devam ediyor. İlk etap çalışmalarımızın maliyeti 30 Milyon TL” dedi.

Büyükşehir, Şehrin Altyapı İhtiyacını Bir Bir Gideriyor

Pazartesi, 20.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Yirmiikigün Mahallesi’nde başlattığı yağmursuyu hattı imalatlarını sürdürüyor. KASKİ tarafından yürütülen çalışmalarla bölgeye yeni yağmursuyu hatları kazandırılıyor.

Büyükşehir, Evlenecek Genç Çiftlerin Yanında

Pazartesi, 20.05.2024

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Diyanet Vakfı, Mehir Vakfı, Kahramanmaraş ve Konya İl Müftülüğü destekleriyle gerçekleştirilecek toplu düğün töreni öncesi 100 çifte gelinlik ve damatlıklarının teslimi yapıldı. Çiftler, sağlanan desteklerden duyduğu memnuniyeti belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gençler 19 Mayıs Festivalinde Bayram Etti

Pazar, 19.05.2024

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Gençlik Festivali’ne gençler yoğun ilgi gösterdi. Bayram havasında geçen festivalde gençler doyasıya eğlendi.

Çocuklar Çözüm Bakanlığı’nda Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Pazar, 19.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla NFK Kültür Merkezi’nde “Çözüm Bakanlığı” adlı çocuk tiyatrosu düzenledi. Çocuklar; palyaço gösterisi, şarkı dinletisi ve dans gösterileriyle eğlenirken bir yandan da iyiliğin önemine dair yeni şeyler öğrendi.

Başkan Görgel: “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız Kutlu Olsun”

Pazar, 19.05.2024

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına katılan Başkan Görgel, “Tüm milletimizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı ve bu mukaddes topraklar için canını feda eden şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Coşkusu Fener Alayı ile Başladı

Cumartesi, 18.05.2024

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Alparslan Türkeş Bulvarı’nda fener alayı düzenlendi. Başkan Görgel, “Tüm gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah şehrimizi gençlerimizle birlikte tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.

Büyükşehir’in Ahşap Boyama Atölyesi Yoğun İlgi Gördü

Cumartesi, 18.05.2024

Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Piazza AVM’de düzenlenen Dekoratif Ahşap Boyama Atölyesi, katılımcıların beğenisini kazandı.

Afşin ve Göksunlu Çocuklar “Çözüm Bakanlığı” Gösterisini Çok Sevdi

Cumartesi, 18.05.2024

Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle düzenlenen “Çözüm Bakanlığı” gösterisi Afşin ve Göksun’da çocuklarla buluştu. Gösteriyi çok beğendiğini belirten çocuklar, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Sayfalar