Sütçü İmam Okuma ve Dinlenme Salonu

Belediyemiz tarafından Fevzi Paşa Mahallesinde bulunan Sütçü İmam Türbesi yanına yaptırılan okuma ve dinlenme salonu 07 Kasım 2008 tarihinde hizmete girmiştir. Sütçü İmam Okuma ve Dinlenme Salonu içerisinde kitap okuma, dinlenme, TV izleme bölümü ve çay ocağı bulunuyor. Salondaki her türlü hizmet belediyemiz tarafından verilmekte olup yaklaşık 40–50 kişi kapasiteli salonda kitap, günlük ulusal ve yerel gazeteler bulunmaktadır. Sütçü İmam Türbesini ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin çay ve kahve içerek yorgunluklarını atabilecekleri bu mekandan çevre halkı ve Kahraman maraş’ın tüm halkı yararlanabilmektedir. Ayrıca Milli Mücadelenin kahramanlarından Sütçü İmam’ı türbesinde ziyarete gelenler Sütçü İmam ve Kahramanmaraş hakkında bilgi edinme fırsatı bulabilmektedirler.