BÜYÜKŞEHİR’DEN İDLİB YARDIM KAMPANYASI

Perşembe, 15.11.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Merhamet ve Nezaket Okulları Projesi kapsamında Hayrat İnsani Yardım Derneği işbirliği ile başlattığı İdlib Yardım Kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıldan başlattığı yardım kampanyaları kapsamında bugüne kadar 179 tır insani yardımlar Suriye, Bayırbucak, İdlib, Cerablus, Afrin gibi bölgelere gönderilmişti.

‘ÜMMETİN YETİMİ İDLİB YARDIM KAMPANYASI ile 800 bin yetime umut olması hedeflenen yardım kampanyası ile Ulucamii yanında açılan stantta yardımlar kabul ediliyor.

Kış soğuklarının yaşandığı şu günlerde başta kışlık giyim ve ayakkabı yardımı olmak üzere un, gıda, yatak, battaniye, süt, mama, çocuk bezi, mutfak eşyaları ve temizlik maddelerine ihtiyaç duyulan bölgede yaşayan insanlara yardım etmek isteyen hayırsever vatandaşlarımız Ulucamii yanındaki görevlilerle irtibata geçebilirler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği işbirliğindeki "Ümmetin Yetimi İdlib Yardım Kampanyası'na" Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğü ile  Memursen, Kahramanmaraş İsar Derneği, Tügva, İlim Yayma Cemiyeti, Genç Ufuk Derneği ve Saçaklızade Vakfı gibi sivil toplum kuruluşları da aktif destek verecekler.