BÜYÜKŞEHİR’İN KAR MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Çarşamba, 19.12.2018

Kış aylarının iyiden iyiye kendini hissettirdiği şu günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kar yağışı olan bölgelerde karla mücadele ve yol açma çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

BÜYÜKŞEHİR AKOM’DAN AŞIRI YAĞIŞ UYARISI!

Salı, 18.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada sağanak yağışlara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.

GEZİCİ KÜTÜPHANE OSMANGAZİ ORTAOKULU’NDA

Salı, 18.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gezici Kütüphanenin bu haftaki durağı Osmangazi Ortaokulu oldu.

Onikişubat İlçesinde bulunan Osmangazi Ortaokulu bahçesine konuşlanan Gezici kütüphane bir hafta boyunca bu okulda hizmet verecek.

KADINLARDAN YERLİ MALI KERMESİ

Pazartesi, 17.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin teşviki ile kurulan Kahramanmaraş Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından ‘Yerli Malı Yurdun Malı’ temalı kermes açıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR KONU BİR KONUK

Pazartesi, 17.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İlim Yayma Cemiyeti ve Genç İHH işbirliği ile Bir Konu Bir Konuk konferansı düzenlendi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN FİLİSTİN KONFERANSI

Pazartesi, 17.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Genç İHH, Yedikıta, Yedihilal ve İlim Yayma Cemiyeti’nin katkılarıyla ‘Ümmet Coğrafyası Filistin’ konulu bir konferans düzenlendi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde 14 Aralık 2018 Cuma günü saat 19.00’da düzenlenen konferansa katılım oldukça yoğun oldu.

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Pazar, 16.12.2018

Son günlerde Yedikuyular Kayak Merkezine dair basın yayın organlarında ve sosyal medyada çıkan haber ve yorumlara ilişkin olarak;

KUZEY ÇEVRE YOLU 3.ETAP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Cuma, 14.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Kuzey Çevre Yolu’nun üçüncü etabında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şehrin en doğusu Gaziantep yolundan başlayıp Kılavuzlu mevkiinde Kayseri yoluna bağlanacak olan Kuzey Çevre Yolu şehrin doğusuyla batısını bağlayacak.

BÜYÜKŞEHİR’İN EĞİTİM SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Cuma, 14.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelerde düzenlediği eğitim seminerleri ile hem öğrencileri hem de velileri bilgilendiriyorlar.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN KÜLTÜR KAMPÜSÜ’NDE İNCELEME

Perşembe, 13.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Edebiyatın ve Şiirin Başkenti Kahramanmaraş’ta yapımı devam eden Nuri Pakdil Kültür Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.