HACI MEHMET KALAY İHL’YE 41 BİN KERE MAŞALLAH

Salı, 26.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Yemen Açlıktan Ölüyor, İnsanlık Ölmesin’ yardım kampanyasına Hacı Mehmet Kalay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 41 bin Türk Lirası bağışladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BEDENSEL ENGELLİ BAYANLARA TEL KIRMA KURSU

Salı, 26.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi engelli bayanlara yönelik meslek edindirme kursları tüm hızıyla devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN HİÇ KAPANMAYAN KÜTÜPHANE

Pazartesi, 25.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren halk kütüphanelerine yeni düzenleme getirildi.

SURİYE’YE 193 TIR YARDIM GÖNDERİLDİ

Pazartesi, 25.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat Yardım Vakfı işbirliği ile Suriye’ye bugün 3 tır dolusu yardım malzemesi gönderildi.

KADINLARDAN BAŞKAN ERKOÇ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Cuma, 22.03.2019

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren, Kahramanmaraş Kadın Platformu ve platforma bağlı kadın derneklerinin temsilcileri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a plaket takdim ederek kadınlara yönelik sürdürülen hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

BÜYÜKŞEHİR BAHARA HAZIRLANIYOR

Cuma, 22.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bahar aylarının gelmesi ile birlikte başta refüjler olmak üzere yeşil alanlarda bakım onarım ve mevsimlik çiçek dikimlerine devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ 1. İRİŞKİT FESTİVALİ YAPILDI

Perşembe, 21.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı ve Kasaplar Odası Başkanlığınca organize edilen Kahramanmaraş 1. İrişkit Festivali yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN SEVGİ FESTİVALİ

Perşembe, 21.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla +1 Sevgi Festivali düzenledi.

BAŞKAN ERKOÇ: “ONLARIN DA FARKINDA OLALIM”

Perşembe, 21.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BÜYÜKŞEHİR AŞIK VEYSEL’İ UNUTMADI

Perşembe, 21.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vefatının 46. Yılında Aşık Veysel Şatıroğlu’nu Anma Programı düzenledi.