Türkiye’deki Mülteciler İçin Mali Yardım Programı (FRIT II) dahilinde yapılması planlanan ve Belediyemiz sorumluluk alanında bulunan Kahramanmaraş Kuzey İlçeleri Entegre Katı Atık Tesisi Projesi (Afşin ilçesine yapılacak), Göksun Katı Atık Aktarma İstasyonu Projesi (Göksun İlçesine yapılacak) ve Elbistan Katı Atık Aktarma İstasyonu projesi (Elbistan İlçesine yapılacak) için 26.02.2020  tarihinde saat: 10:30 da Afşin Belediyesi Kültür Merkezinde (Efsus Turan Mah. Adliye arkası) Paydaş Katılım Toplantısı yapılacaktır.

Belediyemiz tarafından yapılacak olan Paydaş Katılım Toplantısının amacı: Projeden etkilenen insanlara ve diğer paydaşlara proje ve etkileri hakkında görüş ve önerilerini ifade etmelerini sağlamaktır.

Paydaş Katılım Toplantımıza Afşin, Elbistan ve Göksun İlçelerinden; yerel halk, kadın toplulukları, mülteciler, hassas gruplar (kadınlar, çocuklar, yaşlılar, engelliler), İlgili Belediyeler, Sivil Toplum Kuruluşları ve İl düzeyinde; KASKİ, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, DSİ Bölge Müdürlüğü, İlbank Gaziantep Bölge Müdürlüğü İlçe düzeyinde; Belediyeler, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Projenin yapılacağı alanda doğrudan etkilenen Mahallelerin Muhtarları davetlidir.

The Stakeholder’s Orientation Meeting will be held on 26 February 2020 at 10.30 in Afşin Kültür Merkezi (Afsin Culture Centre).

Address: EfsusTuran Street, behind the Afsin courthouse.

The Northern District of Kahramanmaras Integrated Solid Waste Plant Project (to be established in Afsin District), the Goksun Solid Waste Transfer Station Project (to be established in Goksun District) and the Elbistan Solid Waste Transfer Station project (to be built in Elbistan District) will be planned and built within the scope of the Facility for Refugees in Turkey (FRIT II) programme. Undertaking the project will be the responsibility of the Kahramanmaraş Metropolitan Municipality.

The purpose of the Project: To ensure that people and other stakeholders affected by the project express their opinions and suggestions about the project and its impact.

Participants in Göksun, Elbistan and Afşin Districts

All local public, women's organizations, refugees, vulnerable groups (women, children, elderly, disabled), Relevant Municipalities, Non-Governmental Organizations in Goksun, Elbistan and Afsin Districts are invited to the Stakeholder’s Orientation Meeting.

Participants at the provincial level

KASKİ, Provincial Directorate of Environment and Urbanization, DSİ Regional Directorate, İlbank Gaziantep Regional Directorate are invited to attend the meeting.

The participant at the district level

All municipalities, Directorate of Land Registry, land owners and district clerks who are directly affected by these projects are invited to the Stakeholder’s Orientation Meeting.

من المقرر أن تنفذ في إطار برنامج المساعدة المالية للاجئين في تركيا (FRIT II) وتقع في منطقة مسؤولية بلديتنا كهرمان ماراش المناطق الشمالية مشروع مصنع النفايات الصلبة المتكاملة (التي ستعقد في منطقة أفشين)، غوكسون نقل النفايات الصلبة مشروع المحطة (سيتم بناؤه في مقاطعة غوكسون) ومشروع محطة إلبستان لنقل النفايات الصلبة (الذي سيتم في مقاطعة إلبستان) في 26.02.2020 في الساعة 10:30 في المركز الثقافي لبلدية أفشين (حى إفسوس توران). وسيقام اجتماع مشاركة أصحاب المصلحة خلف مبنى المحكمة. الغرض من اجتماع مشاركة أصحاب المصلحة، الذي ستعقده بلديتنا، هو تمكين المتضررين من المشروع وأصحاب المصلحة الآخرين من التعبير عن آرائهم واقتراحاتهم حول مشاريعهم وآثارهم. أفشين، إلبستان وغوكسون إلى اجتماع مشاركة أصحاب المصلحة. السكان المحليون، والمجتمعات النسائية، واللاجئون، والفئات الحساسة (النساء والأطفال والمسنون والمعوقون) والبلديات ذات الصلة والمنظمات غير الحكومية ومستوى المقاطعات؛ اللجنة الإقليمية للإدارة الحضرية للبيئة، المديرية الإقليمية للإدارة الإقليمية للإدارة الوطنية للإدارة، المديرية الإقليمية لمصرف غازي عنتاب على مستوى المقاطعات؛ البلديات، مديرية السجل العقاري للسجل العقاري، رؤساء بلديات الأحياء المتضررة مباشرة في المنطقة التي سيقام فيها المشروع مدعوون.