Yaz spor okulları başvuru formu

Kayıt başlama tarihi: 22.05.2017

Kayıt bitiş tarihi: 23.06.2017

Kayıt başvuruları Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürükleri ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü'ne şahsi olarak da yapılabilmektedir.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü Telefon: 0344 235 25 14

Engel tanımayanlara özel Yüzme kursu için aşağıdaki İlçe alanından Merkez'i seçtikten sonra Branş listesinden seçim yapabilirsiniz

Başvurular 7-14 yaş arası için alınmaktadır.
Kayıt numaranız e-posta adresinize gönderilecektir, lütfen geçerli bir e-posta adresini giriniz.
Branş seçebilmek için önce bir ilçe seçmelisiniz.
Engel tanımayanlara özel yüzme kursu için kurs açılışında Kayıt no ve Kimlik fotokopisine ek olarak doktor raporu da getirilmesi gerekmektedir.
01 Aralık 2012 Tarih ve 28484 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Spor Genel Müdürlüğü lisans, tescil, vize ve transfer yönetmeliğinin 17. Maddesinin (a) bendine; Sağlık yönünden eğitimi ve spor yapmasına kızımın/oğlumun/kendimin herhangi bir engel halinin bulunmadığı yazılı olarak beyan ederim.
Resimli CAPTCHA
Resimde görünen karakterleri girin.