BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ CEVDET KABAKÇI’NIN KADİR GECESİ MESAJI

Kahramanmaraş Belediye Başkan Vekili Cevdet Kabakçı Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Belediye Başkan Vekili Kabakcı  mesajında; “Belirli ve önemli zamanların, insanları olumlu yönde etkilediği bugün herkes tarafından bilinmekte ve kabul edilmektedir. İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının bu bağlamda öneminin olduğu aşikardır.

Bu gece idrak edeceğimiz Kadir Gecesi, Ramazan ayının önemini daha da belirgin kılmaktadır. İnsanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin, her zaman ve mekanda muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede daha da mayalanacağına ve gönüllerde hayat bulacağına inanmaktayız. Bu vesileyle başta çok değerli hemşerilerim olmak üzere, halkımızın Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, tüm insanlık için esenlikler diliyorum” dedi.

Yorum ekle

Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz yorumlarınız için aşağıdaki kuralların doğrulanması gerekmektedir;
1-Yorumlarınızda yada yorum bırakmak için girdiğiniz E-Mail adreslerinizde gayri ahlaki kelime guruplarının bulunmaması
2-Kişi yada kuruluşlara kişilik yada özlük haklarını ihlal edecek suç isnat edilmemesi.(Bu tip başvuruların internet üzerinden Bilgi edinme - Sorun Cevaplayalım bölümlerinden yada Şahsen Çözüm Masasında dilekçeli başvuru ile yapılması gerekmektedir.)
3-Yorum içerisinde kışkırtıcı yada rencide edici ifadelerin kullanılmaması
4-Yorumlarda herhangi bir maksat ve anlam ifade etmeyen anlamsız ve değerlendirilmeye alınamayacak ifadelerin yazılmaması
5-İş taleplerinin yazılmaması
6-İlan ve Duyuruların yazılmaması

Not: Yorumlar Web Departmanı tarafından kontrol edildikten sonra yayımlanmaktadır.
Güvenlik kodu
Yenile