İl Geneli Çocuk Oyun Gurubu Montajı

Çocuklarımız Geleceğimizdir !

Proje tanımı:

Çocuklar oynadıkları oyunlarla sorumluluk almayı, kurallara uymayı, birey olmayı, paylaşmayı, hoşgörüyü, sevgiyi, saygıyı ve sosyalleşmenin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu öğrenir işte bu nedenle çocuklarımızın rahatça oynayabileceği, enerjilerini atabileceği oyun alanları oluşturmayı amaçlıyoruz.

Proje kategorileri:
Oyun Grupları
İlçe - Konum:
Tüm İlçeler
İlerleme durumu:
Tamamlanmış Proje

İl genelinde kırsal mahallelere hizmet götürmek adına ilçelerin kırsal mahallerinde belirlenen uygun alanlara çocuk oyun alanları ve çocuk oyun grubu kurma çalışması kapsamında; Afşin’de 29 adet, Andırın ’da 14 adet, Çağlayancerit'te 6 adet, Elbistan’da 34 adet, Ekinözü’nde 10 adet, Göksun’da 23 adet, Nurhak’ta 2 adet, Pazarcık'ta 21 adet, Türkoğlu'nda 19 adet, Dulkadiroğlu'nda 20 adet, Onikişubat ’ta 18 adet toplam 197 adet oyun grubu kurulumu tamamlanmıştır.

Çocuklarımızın mutlu olması dileğiyle... Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi