Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi

25.000 m2 alan üzerine inşa edilmiş olan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi 8.000 m2 kapalı alana sahiptir.

• İki adet çok amaçlı Konferans Salonu Mevcuttur.
  • Büyük Salon; 472 kişiliktir.
  • Küçük Salon; 186 kişiliktir.
  • 2 Adet Sergi Fuaye Salonu
  • 1 Adet Büyük Resim Sergi Salonu
  • 1 Adet Kütüphane
  • 1 Adet Açık Alanda Amfi Tiyatro Salonu
  • 1 Adet Bale Salonu
  • 6 Adet Kulis Odası
  • 1 Adet Stüdyo
  • Ayrıca Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Kablosuz internet hizmeti de verilmektedir.

TANITIM

nfk_kultur_mer_4

nfk_kultur_mer_15

nfk_kultur_mer_3

nfk_kultur_mer_9

nfk_kultur_mer_1 nfk_kultur_mer_2 nfk_kultur_mer_6 nfk_kultur_mer_16
    Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapılan yazışmalar neticesinde Mülkiyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ait olan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, imzalanan protokolle 2005 yılı Şubat ayında Belediyemize devredilmiştir.

Belediyemize devredildikten sonra Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nin eksiklikleri Belediyemiz tarafından giderilmiş, bakım ve onarımı yapılmış her türlü ses ve ışık donanımı tamamlanarak çatısı yeniden izole edilmiş, çalışmayan ısıtma sistemi tadilatlarla çalışır hale getirilmiş, bahçe düzenlemesi yapılarak yeşillendirilmiş ve hizmete sunulmuştur

İlimizde Kültür Etkinliklerini artırmak, kültürel ve sosyal gelişime katkı sağlamak, bu doğrultuda yapılan çalışmaları desteklemek amacıyla program yapan kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütleri ile kamu yararına çalışan her birime Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde imkân verilerek Belediyemiz Kültür Merkezine işlerlik kazandırılmıştır.

Kültür Merkezinde yapılan Etkinliklerden ücret alınmamaktadır
    nfk_kultur_mer_5 nfk_kultur_mer_7 nfk_kultur_mer_8 nfk_kultur_mer_10