Get the Flash Player to see this player.

Aç / Kapat

3.BOGAZİÇİ ESENTEPE KONUTLARI

Kooperatifimizin Boğaziçi kısmında 591, Esentepe kısmında ise 540 ortağı bulunmaktadır. 2004 yılı sonu itibariyle Boğaziçi kısmında 240 daire (15 blok), Esentepe kısmında 260 daire (13 blok) ortaklara teslim edilmiştir. 2006 yılı sonu itibariyle Boğaziçi kısmında 12 blok, Esentepe kısmında 7 blok karkas halinde bitirilmiştir.

Bu binalardan; Boğaziçi’nde 5 blok, Esentepe’de 2 blok ince işçilikler tamamlanmak üzeredir. Boğaziçi kısmında kalan 7 blok ve Esentepe kısmında kalan 5 blok karkasın duvar ve sıva işleri ihale edilmiş, diğer bütün ihaleleri sırasıyla yapılmaktadır.

Kooperatifimizin yakında teslim edeceği konutlarından Boğaziçi A16, A17, A18, A19, A23 bloklarında merdiven korkuluğu, mutfak dolabı, boya eksikleri, iç kapılar, suni mermer, asma tavan, vitrifiye, merdiven korkulukları dışında bloklarımızın diğer imalatları tamamlanmıştır. Bu eksik kalan imalatların yapımına devam edilmektedir. Esentepe E15 bloğu ortaklara teslim edilmiş olup sakinlerimiz oturmaya başlamıştır. Esentepe E14 bloğunda ise mutfak dolabı tamamlanmış, suni mermerleri konulmaya başlanmıştır. Kapı kasaları takılmış, kapılar ise yakın zamanda montajı tamamlanacaktır.

S.S Boğaziçi – Esentepe Konut Yapı Kooperatifi’nin 8 Nisan 2006 tarihinde yapmış olduğu Olağan Genel Kurulda aidatlar 1 Mayıs 2006 tarihinden itibaren Boğaziçi Üyeleri için 420,00 YTL, Esentepe Üyeleri için 335,00 YTL olarak belirlenmiştir. Her iki kısım için Erken Teslim Avantaj Bedeli ise 50 YTL olarak devam etmektedir. Ödenmeyen her aidata aylık %3 oranında gecikme faizi uygulanmaktadır.

esentepe_konutlari_k1 esentepe_konutlari_k5
esentepe_konutlari_k3 esentepe_konutlari_k4
esentepe_konutlari_k2 esentepe_konutlari_k6
 
akmod altyapi_hizmetleri egitime_verilen_destek kultur park_bahce_yesil_alan sosyal_hizmetler spor toplu_konutlar ulasim