KURTULUŞ MÜZESİ AÇILDI
Okunma Sayısı : 4994 defa
Küçült Büyüt Font Büyüklüğü

Pazar, 10 Şubat 2013

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından yaptırılan Kurtuluş Müzesi törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Kalesi’nde düzenlenen tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okuması ile başladı.

Daha sonra Kurtuluş Müzesi’nin kurdelesi kesilerek Kurtuluş Müzesi gezildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya müze ile ilgili bilgiler aktaran Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, müzenin tamamen Maraş Milli Mücadelesini anlattığını ifade etti.

Kurtuluş Müzesi’nin açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Nevzat Pakdil, Mahir Ünal, Sıtkı Güvenç, Yıldırım Ramazanoğlu, ile MHP Kahramanamraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Beeldiye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, İL Emniyet Müdürü Metin Aşık, AK Parti İl Başkanı M. Fatih Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ile yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.

HEADER

#2 MEHMETAKİF EDİKLİ » 12-02-2013 00:11

Kurtuluş Müzesi açıldı ama... en önemli bir günde 11 ŞUBAT akşamı nedense kaleye gelen tüm vatandaşlarımız MÜZE NİN kapalı olduğuna isyan ettiler... En önemli bir gün de ... bu müzenin akşam saati hatta geç saatlere kadar açık olması gerekmez miydi.... EN ÖNEMLLİ BİR GÜN DE::::::::
+1 +−

MEHMETAKİF EDİKLİ

#1 Bahar » 11-02-2013 11:24

Kurtuluş müzesini görmek çok heycanlıydı. Şehrimize böyle bir katkı sağladığı için belediyemizi tebrik ediyorum. Tarihimizi anlamamıza ve çocuklarımıza anlatmamıza vesile oluyorsunuz.
Emeklerinize sağlık.
0 +−

Bahar

Yorum ekle

Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz yorumlarınız için aşağıdaki kuralların doğrulanması gerekmektedir;
1-Yorumlarınızda yada yorum bırakmak için girdiğiniz E-Mail adreslerinizde gayri ahlaki kelime guruplarının bulunmaması
2-Kişi yada kuruluşlara kişilik yada özlük haklarını ihlal edecek suç isnat edilmemesi.(Bu tip başvuruların internet üzerinden Bilgi edinme - Sorun Cevaplayalım bölümlerinden yada Şahsen Çözüm Masasında dilekçeli başvuru ile yapılması gerekmektedir.)
3-Yorum içerisinde kışkırtıcı yada rencide edici ifadelerin kullanılmaması
4-Yorumlarda herhangi bir maksat ve anlam ifade etmeyen anlamsız ve değerlendirilmeye alınamayacak ifadelerin yazılmaması
5-İş taleplerinin yazılmaması
6-İlan ve Duyuruların yazılmaması

Not: Yorumlar Web Departmanı tarafından kontrol edildikten sonra yayımlanmaktadır.
Güvenlik kodu
Yenile