İL HALK SAĞLIĞI KURULDU
Okunma Sayısı : 1726 defa
Küçült Büyüt Font Büyüklüğü

Salı, 15 Mayıs 2012

Geçtiğimiz aylarda tüm ülke genelinde kurulan İl Halk Sağlığı Müdürlüğü hizmete başladı.

Kahramanmaraş İl Halk Sağlığı Merkezi Müdürü olarak göreve başlayan Dr. Ahmet Yener, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette İl Halk Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Yener, kurum hakkında bilgiler aktardı.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, belediye olarak kurumlarla istişare içerisinde hareket ettiklerini ifade ederek, görevinde başarılar diledi.

Yorum ekle

Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz yorumlarınız için aşağıdaki kuralların doğrulanması gerekmektedir;
1-Yorumlarınızda yada yorum bırakmak için girdiğiniz E-Mail adreslerinizde gayri ahlaki kelime guruplarının bulunmaması
2-Kişi yada kuruluşlara kişilik yada özlük haklarını ihlal edecek suç isnat edilmemesi.(Bu tip başvuruların internet üzerinden Bilgi edinme - Sorun Cevaplayalım bölümlerinden yada Şahsen Çözüm Masasında dilekçeli başvuru ile yapılması gerekmektedir.)
3-Yorum içerisinde kışkırtıcı yada rencide edici ifadelerin kullanılmaması
4-Yorumlarda herhangi bir maksat ve anlam ifade etmeyen anlamsız ve değerlendirilmeye alınamayacak ifadelerin yazılmaması
5-İş taleplerinin yazılmaması
6-İlan ve Duyuruların yazılmaması

Not: Yorumlar Web Departmanı tarafından kontrol edildikten sonra yayımlanmaktadır.
Güvenlik kodu
Yenile