BAŞKAN POYRAZ: “SERGİ AÇILIŞLARINA BUYRUN”
Beğeni Oranı
(2 oy)
Okunma Sayısı : 798 defa
Küçült Büyüt Font Büyüklüğü

Resim Kursu kursiyerler tarafından hazırlanan resim sergisi ise 21 Haziran 2013 Cuma günü saat 16.30’da açılacak .
Cuma, 14 Haziran 2013

Kahramanmaraş Belediyesi’nin meslek edindirme kursları kapsamında bir dizi sergi açılışları gerçekleşecek.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilecek olan sergi açılışları 17 Haziran 2013 Pazartesi günü başlıyor.

Meslek Edindirme Kursları kapsamında Takı Tasarım Kursiyerleri tarafından hazırlanan Takı Tasarım Kursu Sergisi ile Tezhip Minyatür Çini Sergisi 17 Haziran 2013 Pazartesi günü saat 16.30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açılacak.

Resim Kursu kursiyerler tarafından hazırlanan resim sergisi ise 21 Haziran 2013 Cuma günü saat 16.30’da açılacak ve üç açık kalacak.

Sergilerin açılışına ilişkin görüşlerini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz: “Meslek Edindirme Kurslarımız kapsamında kursa katılan kursiyerlerimizin kendilerini yaptığı eserlerin sergileneceği sergilerimizin açılışlarına tüm halkımızı davet ediyoruz. Bu düzenlediğimiz kurslarla insanlarımızın meslek edinmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

Yorum ekle

Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz yorumlarınız için aşağıdaki kuralların doğrulanması gerekmektedir;
1-Yorumlarınızda yada yorum bırakmak için girdiğiniz E-Mail adreslerinizde gayri ahlaki kelime guruplarının bulunmaması
2-Kişi yada kuruluşlara kişilik yada özlük haklarını ihlal edecek suç isnat edilmemesi.(Bu tip başvuruların internet üzerinden Bilgi edinme - Sorun Cevaplayalım bölümlerinden yada Şahsen Çözüm Masasında dilekçeli başvuru ile yapılması gerekmektedir.)
3-Yorum içerisinde kışkırtıcı yada rencide edici ifadelerin kullanılmaması
4-Yorumlarda herhangi bir maksat ve anlam ifade etmeyen anlamsız ve değerlendirilmeye alınamayacak ifadelerin yazılmaması
5-İş taleplerinin yazılmaması
6-İlan ve Duyuruların yazılmaması

Not: Yorumlar Web Departmanı tarafından kontrol edildikten sonra yayımlanmaktadır.
Güvenlik kodu
Yenile