Buradasınız

Başkan Güngör; “Eczacılarımız Deprem Sürecinde de Yanımızda Oldu”

Cumartesi, 13.05.2023

14 Mayıs Eczacılar Günü vesilesiyle, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden eczacıları anmak için düzenlenen programa katılan Başkan Güngör, “Var gücüyle hemşehrilerimize destek olan tüm eczacılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden tüm eczacı kardeşlerimizi de bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 14 Mayıs Eczacılar Günü vesilesiyle, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden eczacıları anmak için düzenlenen programa katıldı. 14. Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odası Toplantı Salonu’nda; Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Ebru Kaya, yönetim kurulu üyeleri ve eczacıların da katılımıyla gerçekleştirilen programda, asrın felaketinde hayatını kaybeden eczacılar rahmet ve minnetle yâd edildi.

Eczacılarımıza Şükranlarımızı Sunuyoruz

Anma programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Asrın felaketinde çok büyük yaralar aldık, kayıplarımız var. Sevdiklerimizi, arkadaşlarımızı, akrabalarımızı kaybettik. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de eczacılarımız yanımızda oldu, yaralarımızı sarmamız noktasında yoğun gayret gösterdi. Var gücüyle hemşehrilerimize destek olan tüm eczacılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden tüm eczacı kardeşlerimizi de bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyoruz” dedi.