Büyükşehir Ekiplerinden Anneler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Pazartesi, 09.05.2022

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Anneler Günü dolayısıyla şehir genelinde Milli Mücadele kahramanlarının yakınlarını, şehitlerin ve özel gereksinimli bireylerin ailelerini ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Anneler Günü dolayısıyla şehirde bir dizi ziyarette bulundu. Ekipler, Milli Mücadele kahramanlarından Sütçü İmam’ın torunu Hatice Dingiş, Abdal Halil Ağa’nın kızı Emine Tüz, Şehit Mehmet Akif Türkön, Varol Karaca, Hakan Duygal ve Mehmet Yavşan’ın annelerini hanelerinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı. Ekipler, bu özel günde özel gereksinimli bireylerin annelerini de ziyaret ederek Anneler Günü’nü tebrik etti.   Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman büyüklerimizin, şehitlerimizin kıymetli ailelerinin ve özel gereksinimli vatandaşlarımızın yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri olarak Anneler Günü’nde Milli Mücadele kahramanlarımızın yakınlarını, aziz şehitlerimizin ve özel gereksinimli vatandaşlarımızın anneleri ile kırsal mahallelerimizde birçok vatandaşımızı ziyaret ederek Anneler Günü’nü tebrik ettik” ifadelerine yer verdi. Vatandaşlar, anlamlı ziyaretlerinden dolayı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.