Buradasınız

Başkan Güngör Bakan Kirişci’yi Ağırladı

Cumartesi, 30.04.2022

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’yi makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, “Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Kirişci’ye şehrimizin talepleri ile ilgili bir sunum yaptık. Sayın Bakanımıza Kahramanmaraş’a olan yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’yi makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Habibe Öçal, Ahmet Özdemir, Cihat Sezal ve AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel de yer aldı. Ziyarette Bakan Kirişci’ye şehrin tarım izinleri, tahsisler, içmesuyu ve dere ıslahı gibi talepleri ile ilgili bir sunum yapan Başkan Güngör, “Bugün Tarım ve Orman Bakanımız, hemşehrimiz Sayın Vahit Kirişci’yi şehrimizde misafir ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Kirişci’ye şehrimizin talepleri ile ilgili bir sunum yaptık. Sayın Bakanımıza Kahramanmaraş’a olan yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

El Birliği İle Çalışacağız

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ise, “Büyükşehir Belediyemizi ziyaret ettik. İş birliği içerisinde hayata geçirdiğimiz çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk. Büyükşehir Belediyemizin sunumlarını dinledik. Öncelikle Kahramanmaraş’ta olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e çalışmalarında kolaylık diliyorum. İnşallah el birliği ile Kahramanmaraş’ımıza talep edilen hizmetleri bir bir kazandıracağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’ye İstiklal Madalyası ile ilgili bilgileri aktardı, Büyükşehir Kültür Yayınları’nı hediye etti.