Pazarcık’ta Ulaşım Konforu Artıyor

Salı, 30.11.2021

Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın 15 Temmuz ve Menderes mahallelerini sıcak asfaltla yeniledi. 5 mahalleyi kapsayan 3 Milyon TL’lik proje kapsamında 11 kilometre yol yenilemesi gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık ilçesinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkezi 5 mahallede gerçekleştirilen sıcak asfalt uygulamaları 15 Temmuz ve Menderes mahallelerinde tamamlandı. Şehit Nurettin Ademoğlu, Ahmet Bozdağ ve Memiş Özdağ mahallelerinde ise çalışmalar sürüyor. Toplamda 3 Milyon TL yatırımla 11 kilometrelik yolun yenileneceği yatırım, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Tüm arterlerin kısa süre zarfında tamamlanarak vatandaşların hizmetine alınması hedefleniyor.

Haber videoları: