Maraş Sözün Ayağa Kalktığı Yerdir

Pazartesi, 29.11.2021

Büyükşehir Belediyesi Karacaoğlan Kültür Sanat Sezonu kapsamında Prof. Dr. Erol Göka ile söyleşi etkinliği düzenlendi. Psikolojiden, şiire kadar birçok konuda konuşulan etkinlik kültür sanat dostlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Karacaoğlan Kültür Sanat Sezonu kapsamında uzman bir isim daha ağırlandı. Psikoloji literatüründe birçok eser kazandıran Akademisyen – Yazar Prof. Dr. Erol Göka’nın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, “İnsandan teselli var mı insana?” sorusuna cevap arandı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Yazar Rıdvan Tulum’un moderatörlüğünde düzenlenen etkinlikte konuşan Göka, “Maraş sözün ayağa kalktığı yerdir” ifadelerini kullandı. İlk kez geldiği Kahramanmaraş’ın birçok güzel adamın şehri olduğunu belirten Göka, etkinlikte şiirler de seslendirdi.

Haber videoları: