BAŞKAN ERKOÇ’TAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Pazar, 18.11.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Erkoç mesajında bir Mevlid Kandili’ni daha idrak etmenin sevincini, huzur ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

AKILLI ŞEHİR KAHRAMANMARAŞ

Pazar, 18.11.2018

Tarihi ve kültürel değerleriyle kadim şehir ünvanını koruyan Kahramanmaraş, Akıllı Şehir olma yolunda da hızla ilerliyor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi halka hizmetin en iyisini sunabilmek adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

BAŞKAN ERKOÇ HİZMETLERİ VE PROJELERİ ANLATTI

Cumartesi, 17.11.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 4,5 yıl içerisinde yaptığı hizmetleri ve yapacağı projeleri anlattı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAR MESAİSİ

Cuma, 16.11.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarına başladı.

GEZİCİ HALK KÜTÜPHANESİ ÇAKIROĞLU’NDA

Cuma, 16.11.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gezici Halk Kütüphanesi’nin durağı bu sefer Murat Çakıroğlu İlk ve Orta Okulu oldu.

BÜYÜKŞEHİR’E ULAŞIMDA BİR ÖDÜL DAHA

Perşembe, 15.11.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne toplu taşımada yaptığı dönüşüme ikinci bir ödül daha geldi.

KADINLAR KOOPERATİF ÇATISI ALTINDA BİRLEŞTİ

Perşembe, 15.11.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatlarıyla Kahramanmaraş Kadın Girişim, Üretim ve İşletme adı altında Kadın Kooperatifi kuruldu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN İDLİB YARDIM KAMPANYASI

Perşembe, 15.11.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Merhamet ve Nezaket Okulları Projesi kapsamında Hayrat İnsani Yardım Derneği işbirliği ile başlattığı İdlib Yardım Kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA YÜRÜYÜŞ

Perşembe, 15.11.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik düzenlediği yürüyüş etkinliği başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yürüyüş programına katılan kadınlar, Büyükşehir antrenörleri eşliğinde spor yapmanın keyfine varıyorlar.

MECLİS ÜYELERİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Çarşamba, 14.11.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve Kahramanmaraş’ın marka değerini artıracak 55 metre genişliğindeki bulvarda yapılan çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri incelediler.