Buradasınız

Haberler

Yazar Avcı, Teknoloji ve Edebiyat İlişkisini Anlattı

Perşembe, 28.03.2024

Kütüphane Söyleşileri programında okurlarla bir araya gelen Şair – Yazar Ramazan Avcı; e-kitap, sesli kitap, yapay zekâ ile kitap yazımı, teknolojinin edebiyata katkıları gibi pek çok konuya değindi.

Başkan Güngör: “Daima Şehrimizin ve Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Çarşamba, 27.03.2024

Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Güngör, “5 yılda Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ olarak 8.7 Milyar TL’lik yatırım gerçekleştirdik. Hamdolsun şehrimizin emanetine zeval getirmedik, hemşehrilerimizin hakkını hukukunu koruduk. Bundan sonraki süreçte de şehrimizin ve hemşehrilerimizin bize ne zaman ihtiyacı olursa hizmete hazırız” dedi.

Kütüphanenin En’leri Ödüllendirildi

Çarşamba, 27.03.2024

Büyükşehir Belediyesi kütüphanelerinde çocuk, genç ve yetişkin kategorilerinde en çok okuyan kitapseverler belirlendi. Dereceye giren kütüphane kullanıcılarına Teşekkür Belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Büyükşehir, Doğukent Yolunda Çalışmalara Başladı

Salı, 26.03.2024

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en işlek arterlerinden Vezir Hoca Bulvarı’nda deforme olan ve ulaşım konforunu olumsuz etkileyen kısımları sıcak asfaltla yeniliyor.

Yazar Avcı, Dijitalleşme ve Edebiyat İlişkisini Anlatacak

Salı, 26.03.2024

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Şair – Yazar Ramazan Avcı olacak. 27 Mart Çarşamba günü NFK Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilecek söyleşiye tüm edebiyatseverler davet edildi.

Büyükşehir, Andırın Kırsalında Ulaşımı İyileştirmek İçin Sahada

Pazartesi, 25.03.2024

Büyükşehir Belediyesi, Andırın’da grup ve mahalle yollarında sürdürdüğü bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştiriyor.

KAMEK Yeni Kursiyerlerini Bekliyor

Pazartesi, 25.03.2024

Büyükşehir Belediyesinin; Kaynakçı, İnşaat Boyacılığı, El ile Alçı ve Çimentolu Sıva ve Sanatsal Mozaik kurslarında başvurular sürüyor. Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden yapılabilen başvurular 29 Mart Cuma gününe kadar devam edecek.

5 İlçede Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Pazartesi, 25.03.2024

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, bugün akşam saatlerine doğru Onikişubat, Dulkadiroğlu, Göksun, Türkoğlu ve Andırın ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

Vatandaşlar Kuvvetli Rüzgâra Karşı Uyarıldı!

Pazartesi, 25.03.2024

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 25 Mart Pazartesi günü (bugün) şehir genelinde kuvvetli rüzgâr ve fırtına beklendiğini duyurarak dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.

“Milletimizin Hakkına ve Emanetine Sahip Çıktık”

Cuma, 22.03.2024

Büyükşehir Belediyesinde dönemin son meclis toplantısı yapıldı. Başkan Hayrettin Güngör, “5 yıllık bir çalışma döneminin son meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz. Tüm belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ olarak 5 yıllık süreçte toplamda 8.7 Milyar TL’lik yatırım yaptık. Bu yatırımlarda emeği olan tüm personelime teşekkür ediyorum. Bu süreçte şehrimizin ve hemşehrilerimizin emanetine sahip çıktık. Bu bir bayrak yarışı. İnşallah bayrağı 31 Mart’tan sonra Fırat Başkanımıza devredeceğiz” dedi.

Sayfalar