KARACASU KAMPÜSÜ’NDE AŞURE İKRAMI

Perşembe, 12.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla aşure etkinliklerine devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü’nde aşure ikram etti.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce hazırlanan 2 bin kişilik aşure dağıtımına Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Prof. Dr. Fatih Kıllı, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Bilal Oruç Debgici, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran,  ile meclis üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, insanlar arasında birlik ve beraberliği sağlamak, dayanışma ve kardeşliği pekiştirmek adına bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.