15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ GENİŞLİYOR

Çarşamba, 17.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde 15 Temmuz Millet Bahçesi yanında bulunan 14 dönümlük ormanlık alanda çalışmalara başlandı.

KAHRAMANMARAŞLI ŞAİR VE YAZARLAR DA KİTAP FUARINDA

Çarşamba, 17.10.2018

Edebiyatın ve Şiirin Başkenti Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan,Anadolu’nun en büyük fuarlarından olan Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı’nda Kahramanmaraşlı yazarlar ve şairler de yer alarak okuyucularına kitaplarını imzalıyor.

‘ARKADAŞLIK BANKI’ OKULLARA DAĞITILDI

Çarşamba, 17.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılay işbirliği ile ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında okullara Arkadaşlık Bankı yerleştirildi.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ERKOÇ’A TEŞEKKÜR

Çarşamba, 17.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı’na akın akın gelen öğrenciler Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ettiler.

BÜYÜKŞEHİR ‘SIFIR ATIK’ MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR

Çarşamba, 17.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sıfır atık projesi kapsamında okullarda başlattığı eğitim seminerlerine tüm hızıyla devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR BANDOSU’NDAN SÜRPRİZ KONSER

Çarşamba, 17.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Bandosu, Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı’nda sürpriz bir konser verdi.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde devam eden Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı girişinde konuşlanan Büyükşehir Belediye Bandosu burada muhteşem bir konser sundu.

BAŞKAN ERKOÇ: “TÜRK EDEBİYATININ BAŞI SAĞOLSUN”

Çarşamba, 17.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk Edebiyatı’nın Beyaz Kartalı, Kahramanmaraşlı şair yazar Bahaettin Karakoç’un vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

SİZİN DE BİR FİKRİNİZ VAR MI?

Salı, 16.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, Anadolu’nun en büyük fuarlarından olan Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı’nda oluşturulan bir köşede insanların fikirlerini yazmalarına imkan tanınıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN EKSTREM SPOR FESTİVALİ

Salı, 16.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi heyecan tutkunlarını Kahramanmaraş’ta ağırlayacak.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AİLELERE KONFERANS

Salı, 16.10.2018

Aile kavramına ayrı bir önem vererek sürekli olarak ailelere destek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şimdi de yeni bir konferans daha düzenliyor.

Ailelere Yönelik olarak ‘Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı’ konulu konferansa konuşmacı olarak Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Altunkören katılacak.